Stepkalender

De Twentse Stepkalender

Op deze pagina vind je een overzicht van STT-evenementen.

 

Voor een algemeen overzicht van stepevenementen kun je binnenkort terecht op de landelijke stepkalender. Meer info hierover volgt. Houd de site van de IKSA in de gaten voor internationale stepwedstrijden. Ook op het Facebook-forum Steppen Steps, Voor Leden En Door Leden worden regelmatig leuke stepactiviteiten aangekondigd.

 

Als je mee wilt liften met fietstochten in de buurt, kijk dan op de NTFU-kalender. Als je een keer mee wilt steppen met een MTB-toertocht, let dan vooral op onze tips die je hier kunt vinden.

 

Elders op deze site vind je een overzicht van onze reguliere steptrainingen.

 

11 juni 2022 Tukkertocht. Het jaarlijkse toerevenement van STT. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere afstanden. We gaan steppen in de omgeving van Lonneker en Losser. Kosten € 10.
14-17 juni 2022 Scholentriatlon.
28 augustus 2022 Twentse Molentocht. Uitdagende toertocht over 110 kilometer langs 13 molens. De route is voor ongeveer de helft onverhard (gravel, hard zand, soms ook mul zand) en kent de nodige klimmetjes. We starten om 10.00 uur in Hengelo. Na afloop eten we Chinees. Kosten € 10.
3 september 2022 Stepwedstrijd. Een laagdrempelige funwedstrijd waar steppers van alle niveaus plezier aan beleven. De wedstrijd wordt gehouden op de 400m-skeelerbaan van Losser en bestaat uit meerdere onderdelen. Het programma voor die dag ligt nog niet helemaal vast.
Enkele mogelijke onderdelen: een teamonderdeel (bijv. een teamsprint), een minitijdrit, een kort criterium van een half uur, een surplace-wedstrijdje. Iedere individuele stepper krijgt punten, zodat we voor elke leeftijdscategorie een eindwinnaar kunnen huldigen. Kosten € 10.
1 oktober 2022 Crossdag in Oldenzaal. ’s Morgens clinic en ’s middag crosstoer. OWC Hulsbeek. Kosten € 10.
23 oktober 2022 Onderhoudsclinic in Hengelo (in de hal van de Stepshop). Aanvang 10.00 uur


Met name evenementen met een groene achtergrond kunnen ook interessant zijn voor steppers buiten ons stepteam.

Sponsor:

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief