Stepclinics voor de jeugd

2012-04-11 20_03_40[2]

Ben jij op zoek naar een sport met wat meer actie, meer snelheid en vooral een erg gezellig team heeft? Dan is het steppen bij Stepteam Twente wat voor jou!

De leeftijd van de jeugd bij het stepteam is vanaf ongeveer 10 jaar. Steppen is een erg leuke en fanatieke sport. Het steppen kent vele onderdelen. Zo rijden we met de step heel hard op een sprint en we crossen zelfs met onze step door het bos en de modder. Er wordt getraind om de beste te zijn als we aan wedstrijden meedoen in die door heel Nederland worden gehouden.

Wil je een keer meetrainen dan kan dat iedere zaterdag ochtend 9.30 uur tot 11.00 uur. We verzamelen ons rond 9.20 uur, meestal bij het Kultuurhus Hasselo aan de Henry Woodstraat 62 in Hengelo. Tijdens de training leren wij je hoe je moet steppen en hoe je met een step zo hard en zo snel mogelijk kunt gaan. De trainingen worden o.a. gegeven door een Europese en meervoudig Nederlandse kampioene. In het najaar gaan we ook regelmatig het bos in om te crossen. Dan starten we ook wel eens op het Hulsbeek.

Een step en helm zullen wij voor je regelen, als je een eigen helm hebt mag je die natuurlijk meenemen.

Voordat je je aanmeldt moet je wel eerst toestemming hebben van je ouders/verzorgers. Zo weten wij of jij dan ook echt van je ouders met ons mag mee steppen.

Graag zien we jou bij een training!

Meld je aan bij: geja.olthof@stepteamtwente.nl en noteer: je naam, adres, leeftijd, lengte, e-mail adres en telefoonnummer van een ouder/verzorger. En natuurlijk op welke datum je mee wilt komen trainen, dan staan step en helm voor je klaar! Hopelijk tot ziens!

Sponsor:

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief