Over ons

Stepteam Twente is een sportieve vereniging, die ongeveer 40 leden telt van diverse leeftijden.

Er wordt recreatief in groepsverband gestept vanuit diverse uitvalsbases. Er worden zowel langere als korte routes gereden. En zowel op de weg als off road.

Ook wordt er door diverse leden fanatiek getraind voor de landelijke en internationale wedstrijden.

Bezoek onze site regelmatig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Groepsfoto

Stepteam Twente bestaat sinds 1997 en is een van de grootste stepverenigingen uit ons land.
We zijn actief op veel verschillende gebieden, zoals nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau en recreatieve tochten. Ook staat Stepteam Twente met beide benen in de maatschappij. Sporten is gezond en steppen zeker, dus daarom organiseren wij stepclinics en proeftrainingen zodat iedereen kennis kan maken met onze trendy sport. Iedereen is welkom bij Stepteam Twente, jong en oud, van de fanatieke sporter tot de gezelligheidsrijder!

Stepteam Twente organiseert meerdere trainingen per week, zowel voor de wedstrijdstepper als de tourrijder. Tijdens de training & wedstrijden is het dragen van een helm verplicht.

Na een rustige warming-up wordt er in stevig tempo gestept op verharde paden in de omgeving. Tijdens de training/tocht wordt rekening gehouden met het individuele sportniveau. De trainingen zijn niet onderhevig aan het weer, er kan in weer en wind gestept worden. Echter bij sneeuwval en gladheid wordt er niet getraind…….

Bestuurlijke functies

Functie Naam E-mail
Voorzitter VACANT voorzitter@stepteamtwente.nl
Secretaris Allard Nap secretariaat@stepteamtwente.nl
Penningmeester Agnes Bossink penningmeester@stepteamtwente.nl

Indien U vragen heeft of men wil meer informatie dan kunt U gebruik maken van ons contact pagina.

De verkeerswet en de autoped.

Volgens de wet is de autopedgebruiker voetganger! Echter, de Nederlandse Autoped Federatie adviseert u het volgende: Gedraag u in het verkeer als fietser! indien u: een autoped voor volwassenen (met rem) bestuurt, d.w.z. een stads, tour, downhil, cross, recreatie of wedstrijdstep EN ook de grotere vouwsteps met remmen. Dus alles met 10 inch wielmaat en groter dient zich als fietser te gedragen (mits de wegsituatie zich daar voor leent). Bijvoorbeeld: de Kickbike, de AW Footbike, MD-bike, XH, Sidewalker blauwwerk modellen, Dashboard, Rollerbyke, MFT, Pakka, Spurter, de Greatsteps (Gamma) of gelijksoortige merken…..

Sponsor:

Meest recente berichten

Volg ons ook op Social Media

Facebooktwitteryoutube

Archief