Recreant

Steppen voor recreanten

Stepteam Twente organiseert toersteptochten 

Net als andere recreatieve sporten als skeeleren en hardlopen wint ook het Steppen steeds meer terrein. Steppen is immers fun en is uitstekend alleen te beoefenen op het moment dat je hier tijd voor hebt. Maar ook in groepsverband is het voor jong en oud een prima sportieve vrijetijdsbesteding.

Onder begeleiding van ervaren steppers verzorgt Stepteam Twente wekelijks recreatieve toertochtjes voor belangstellenden vanaf 12 jaar. Alle deelnemers nemen deel aan de steptocht op eigen risico. Houd je verder aan de geldende verkeersregels voor fietsers. Remmen op de step zijn verplicht, evenals  het dragen van een helm.

Waar en wanneer steptochten ?

Haaksbergen: Er wordt bijna iedere zondagmorgen een toertocht gereden. Ook is er iedere maandagavond een kortere tocht voor beginnende steppers. Voor de vertrektijd, locatie en andere details kunt u het beste contact opnemen met Liek Kamphuis, Email: ach.kamphuis@gmail.com, tel.: 06-10856909

Hengelo: Er worden op wisselende tijden tochten gestept, ook soms  wel wat langere tochten. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact op via:

Enschede: Ook in Enschede worden in verschillende groepjes toertochten gestept. Als u in Enschede wil steppen, neem dan contact op via:

 Deelname is op eigen risico en van de deelnemers wordt verwacht dat zij een eigen W.A. verzekering hebben. Het dragen van een helm is verplicht. Deelnemers kunnen de organisatie en mededeelnemers niet verantwoordelijk houden voor eventuele schade.

Sponsor:

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief