Recreant

Steppen voor recreanten

Stepteam Twente organiseert wekelijks steptochten ten behoeve van recreanten.

Net als andere recreatieve sporten als skeeleren en hardlopen wint ook het Steppen steeds meer terrein. Steppen is immers fun en is uitstekend alleen te beoefenen op het moment dat je hier tijd voor hebt. Maar ook in groepsverband is het voor jong en oud een prima sportieve vrijetijdsbesteding.

Stepteam Twente organiseert voor geïnteresseerden steptochten.

Onder begeleiding van ervaren steppers verzorgt Stepteam Twente wekelijks recreatieve tourtochtjes voor belangstellenden vanaf 12 jaar. Speciaal voor degenen die kennis willen maken met deze tak van sport, of dit graag in groepsverband willen doen. Alle deelnemers nemen deel aan de steptocht op eigen risico. Houd je verder aan de geldende verkeersregels. Remmen op de step is verplicht en voor uw eigen veiligheid is het dragen van een helm een advies.

Deze tochten in de omgeving van Hengelo en Haaksbergen variëren qua afstand van 10 tot 30 kilometer. Men hoeft hiervoor niet ervaren te zijn. Indien u zelf niet in het bezit bent van een step, kan bij een tijdige aanmelding Stepteam Twente voor de beschikbaarheid van zogeheten “kickbikes” zorgen. Hiervoor dient u wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Waar en wanneer.

Haaksbergen: Er wordt bijna iedere zondag om 9:00 uur een toertocht gereden. Tevens is er iedere maandagavond vanaf 19:00 een kortere tocht voor beginnende steppers.

Beide keren wordt gestart op de parkeerplaats voor zwembad de Wilder, Scholtenhagen 32 in Haaksbergen. De te steppen afstand wordt ter plekke samen met de deelnemers overlegd.

Voor informatie kunt u contact nemen met: Angelique Kamphuis, Email: ach.kamphuis@gmail.com, tel.: 06-10856909

Hengelo: Er wordt heel wisselend een tocht gestept, en regelmatig ook langere tochten van meer dan 30 kilometer. Ben je hier in geïnteresseerd, neem dan contact op met info@exelle.nl

Deelname is op eigen risico en van de deelnemers wordt verwacht dat zij een eigen W.A. verzekering hebben. Het dragen van een helm is verplicht. Deelnemers kunnen de organisatie en mededeelnemers niet verantwoordelijk houden voor eventuele schade.

Sponsor:

Volg ons ook op Social Media

Facebooktwitteryoutube

Archief