Evenementen

Stepteam Twente schrijft gezamenlijk in voor wedstrijden in de Kickbike cup via Wedstrijdformulier 2016 kun je je aanmelden voor deze wedstrijden in.

 1 week voor de wedstrijd gaat de aanmelding naar de NAF. Zorg dus dat je voor die tijd inschrijft.

In het weekeinde van 20 tot en met 22 mei organiseert Stepteam Twente weer een IKSA Eurocup…

Op zaterdag 20 februari organiseert Stepteam Twente een open cross wedstrijd op het MTB parcours van recreatiepark het Hulsbeek.

Op 16 mei organiseert Stepteam Twente weer een duurwedstrijd op de wielerbaan in recreatiepark “het Hulsbeek” in Oldenzaal.

Op 17 januari werd er op het Hulsbeek in Oldenzaal de 3de wedstrijd in de Nationale Stepcross Competitie gereden.

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseren we een “Tukkertocht” van 25, 40 en 80 km. We hebben de meest mooie delen van Twente en de Achterhoek aan elkaar weten te knopen. Afwisselend step je door bos en landbouwgebied met verschillende gewassen, doorsneden met smalle en brede houtwallen of bosjes midden in een weiland. Alles in overdonderende natuurgebieden….

Op zaterdag 28 juni organiseert Stepteam Twente het Nederlands kampioenschap Stepsprint in Hengelo. Tijdens dit NK strijden de beste steppers van Nederland om de titel Nederlands Kampioen een jaar lang te mogen dragen.
Het NK sprint vind plaats in Hengelo op de Combibaan aan de van Alphenstraat 17.

Het beloofd een knallend evenement te worden met diverse onderdelen.

Stepteam Twente organiseert wekelijks steptochten ten behoeve van recreanten. Net als andere recreatieve sporten als skeeleren en hardlopen wint ook het Steppen steeds meer terrein. Steppen is immers fun en is uitstekend alleen te beoefenen op het moment dat je hier tijd voor hebt. Maar ook in groepsverband is het voor jong en oud een prima sportieve vrijetijdsbesteding….

 

Sponsor:

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief