Weer een geslaagde Kidsdag

Zaterdag 15 maart heeft de tweede NAFKidsdag plaatsgevonden. Deze was er gekozen voor een locatie in Twente. Alle steppende jeugd was uitgenodigd om zich te verzamelen op het Hulsbeek.

De foto’s gemaakt door Sylvia Bökkerink zijn te bekijken via deze link.

Hier een verslag van Lucas van Laarhoven van Stepteam Twente.

Naf kids dag 2014

Dit jaar begonnen we met een foto puzzeltocht op de step. Dat vond ik leuker dan de tocht vorig jaar met de gps, want het was veel gemakkelijker en daardoor stepte het sneller door. Daarna was er een hindernisbaan waar we met een balk overheen moesten. Dat vond ik wel heel leuk bedacht omdat je veel moest samenwerken. Dat werkte in ons groepje goed. In de middag waren er lekkere broodjes kroket voor iedereen wel twee!.  Daarna gingen we  met boten over het meer varen, en met de gps op zoek naar vragen. Dat vond ik wel leuk maar met de gps was het weer lastig, en we konden weinig vragen vinden. We sloten de dag af met gourmetten. Tussen de activiteiten door hebben we in de speeltuin gespeeld en naderhand op de camping. Dit was haast net zo leuk als de activiteiten. Het was een hele leuke dag, en deze ging heel snel voorbij.

Wat ik een beetje jammer vond was dat de groepjes niet altijd leuk waren ingedeeld. Zo zat ik een keer alleen maar met meisjes, en was ik geen enkele keer met mijn vriend ingedeeld. Maar de dag zelf was super leuk.

Lucas van Laarhoven

 

Sponsor:

Meest recente berichten

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief