Eurocup Twente 2016

In het weekeinde van 20 tot en met 22 mei organiseert Stepteam Twente weer een IKSA Eurocup.

Even dreigde er dit jaar helemaal geen Eurocup naar Nederland te komen. Wij als team vonden dit erg jammer, en na wat telefoontjes en mailtjes bleek er in het weekeinde van 20 en 22 mei voldoende ruimte op de diverse banen om deze Eurocup te organiseren.

IMG_5727

We beginnen het weekeinde al vroeg op de vrijdagmiddag met een Pasta Party, aangeboden door onze sponsor Kickbike. Dit feest vindt plaats bij de bedrijfshal van de sponsor in Hengelo en begint om 17.00 uur.

Vanaf 20.30 uur zijn er slaapplaatsen beschikbaar bij het gebouw van Jong Nederland in De Lutte. Het aantal plaatsen is hier beperkt, dus als je er gebruik van wilt maken, schrijf je dan op tijd in!

Zaterdag gaan we verder met een sprint en een estafette op de skeelerbaan in Losser. We beginnen de sprints met een kwalificatie en gaan daarna door met kwart-, halve en hele finale, gereden in heats.

De estafette wordt gehouden op dezelfde skeelerbaan.

Zondagochtend gaan we verder met een duurwedstrijd van ca. 40 km op wielerbaan van de OWC in Oldenzaal. Ook deze baan is bij de meeste deelnemers al bekend van eerdere Eurocups.

> > > > > Klik hier voor het programma en verdere informtatie < < < < <

 > > > > > Click for program and information < < < < <

Sponsor:

Meest recente berichten

Volg ons ook op social media

Facebooktwitteryoutube

Archief